OMG

3.11.2013 - 22:22 / Tepe.
6 vastausta - “OMG”

 1. Huuhkis Kirjoittaa:

  Ite oot<3 ;D

 2. Tepe Kirjoittaa:

  Oon itse asiassa tehny päivityksen siitä ku löysin joskus kauan sitten, että mun blogi oli yhen blogin stalkkauslistassa ja se oli sun blogissa 8D En vaan ikinä laittanu tänne menneen vuoden päivityksiä ja niiden mukana myöskään sitä… mut siin on sellanen huuhkishehkutus XD

 3. Huuhkis Kirjoittaa:

  Awww ASDFGHJKL<3 ;w; Kiitos kauheesti<3<3<3 Olen otettu<3<3<3 Muo ei haittais vaik uploadaisit sen nytki, oon nii immarreltu! : D Menee muuten itelläki pasmat sekaisin, jos sattuu löytää ittensä jonkun linkkilistalta ja sama o päteny kans teikäläisen kohalla! Se on niin kilttiä ku ihmiset mainostaa ;w; <3

 4. Annika Kirjoittaa:

  Ääh, oon jotenki kuvitellu, että oot minun linkkilistalla, mutta et ilmeisesti ookaan D: Oon tainnu sitte tulla tänne aina Google Analyticsistä. No, korjasin asian :>

 5. Rokumori Kirjoittaa:

  Moi löysin sun blogis ja alan stalkkaan sua >:D
  lisää paineita sulle. kjäh kjäh.

 6. Tepe Kirjoittaa:

  yyyyyy, apuva! Nyt vielä kun sais ruvettua taas päivittään X)

Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Maailmalla seikkaillen

Stalkkaan

Tags

Archives

Kävijät