Wanha raapekartonkikokeilu

16.12.2012 - 12:00 / Tepe.


Photobucket

Sori kaikille kun oon päivittäny niin harvoin. Mulla ois itseasiassa paljon matskua julkastavaks, mutta meni tossa kuukausi sitten taas inkkarit kanootista ja oon ollu neljä viikkoa neljän seinän sisällä ja yrittäny saada elämää taas jotenkin haltuun.

Rupean kohtapuolin siis taas päivittämään, mutta varoitan että suurin osa tulevasta matskusta on tehty aikaa sitten, mutta en oo vaan pystyny julkasemaan niitä reaaliajassa. Toivottavasti tänne sitten vielä eksyy ihanaisia lukijoita piristämään päivääni kommenteilla <3<3<3

Kategoria: Luokittelematon.
Tagit: , , , ,2 vastausta - “Wanha raapekartonkikokeilu”

  1. Anki Kirjoittaa:

    Mä odottelen innolla uusia päivityksiä! :)

  2. Miau Kirjoittaa:

    Jään oottelemaan uusia kuvia! :3

Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Maailmalla seikkaillen

Stalkkaan

Tags

Archives

Kävijät