Kaunis jos mä oisin, trololololo

7.09.2012 - 16:36 / Tepe.
3 vastausta - “Kaunis jos mä oisin, trololololo”

 1. Huuhkis Kirjoittaa:

  Jee, meitä socially awkward-ihmisiä on enemmänkin :’D *high five* noi 4 eri tyyppiä on aika true! ite oon tosi lahjakas aiheuttamaan raivareita :’D

 2. Surkea Kirjoittaa:

  mä kans monesti mietin oisinko suositumpi jos oisin erikokonen. Kai se vaikuttais ensitapaamisen laatuun, jos ulkonäkö ei miellytä ei välttämättä kiinnostakkaan tutustua tarkemmin. se oon sääli. siul o tosi hyviä päivityksiä ja toivon että jatkat niiden piirtämistä. itekkin pohdin monesti omaa kehoani ja sitä vaikuttaisiko maailma mukavammalta jos ne ylimääräiset löllökohdat katoaisi. En silti usko että näkisin itseäni yhtään erinlaisena, olin ennen kokoa 46, nykyään 42 tai joskus jopa 40, mutta en näe sitä itse. Peilikuva on yhä epämiellyttävä, eikä pömppis koskaan katoa. Äh.

 3. Tepe Kirjoittaa:

  Nää on näitä jossitteluja, mitä pyörittelee ihan liikaa päässään jatkuvasti… –____– Kyl mä jotenkin järjellä ajatellen mietin, että jos joku ei pidä musta mun ulkonäön takia, niin se ihminen ei ole arvoiseni ja lässynlää, mut silti mietin et oisko elämä helpompaa jos oisin hoikka ja hiljasempi..

  Mut tykkään huutaa kovaan ääneen, enkä meikkaa kuin vaan bileisiin, ja sen verran mukavuudenhaluinen oon, että olkoon näin XD

Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Maailmalla seikkaillen

Stalkkaan

Tags

Archives

Kävijät