Ero

3.06.2012 - 16:00 / Tepe.
2 vastausta - “Ero”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Randomisti eksyin tänne, mutta pakko kommentoida, että voi eih, erot on ihan paskaa, tsemppiä ja jaksamista sulle!

    Mutta sinkkuna olo on aina parempaa kuin huonosti toimiva parisuhde. Terveisin eksän kanssa oltiin yhdessä yli 3 vuotta ja eroaminen oli aika vaikeaa, koska se tuntui niin pitkältä ajalta, että mietti vaan miten sitä osaa olla ilman toista, mutta en oo päätöstäni katunut. Jossei toimi, niin ei toimi, ei se vatvomalla muutu :/

  2. Tepe Kirjoittaa:

    Kiitos! :)

    Joo ei oo helppoja nää erot, mutta eiköhän tää elämä lähe viel uuteen nousuun. Ja onhan tuosta jo yli kaks kuukautta (en oo vaan päivittäny pariin kuukuateen ennen tätä), mut kyl on vieläkin tosi outoa asua yksin. Nyt sitä alkaa jo ajatella, että kuinka kivaa onkaan asua yksin 8D

Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Maailmalla seikkaillen

Stalkkaan

Tags

Archives

Kävijät