1.12.2011 - 0:07 / Tepe.


Mun paras ystävä kuoli 19. päivä marraskuuta. En oo viel pystyny käsittelee asiaa päiväkirjassa tai piirtäen. Elämä on ollut aika pysähtynyttä. Sen takia tuun päivittämään vanhalla hömpällä vähän aikaa, kunnes pääsen itse taas elämään kiinni ja voin ruveta piirtämään tästä päivästä.

 

Tuntuu, että sydämessä olis iso aukko, mitä ei voi täyttää millään. Ja siihen sattuu.

 

Mulla on ihan kauhea ikävä mun ‘isosiskoa’.

Kategoria: Luokittelematon.
Tagit: , ,



2 vastausta - “…”

  1. - Kirjoittaa:

    Sattu tää silmään ja pakko oli tulla sanomaan että mä tiedän miltä susta tuntuu. Mun paras ystävä kuoli sairauteen kesäkuun puolessa välissä. Just kuin sisko mulle. Mä en edelleenkään pysty käsittelemään sitä kunnolla ja aina enemmän asiaa mietittyäni siitä käsittelemisestä ei taaskaan tuu yhtään mitään, kun kyynelet vaan valuu hallitsemattomina silmistä. Maailma on epäreilu. En tiedä miks mä kirjotin tän tänne, ehkä mä halusin itellenikin jonkun todisteen siitä, etten oo ainoa, joka käy näitä tunteita läpi. Ollaan vahvoja.

  2. Tepe Kirjoittaa:

    Kiitos kommentista :) Kyllä se elämä varmaan taas jatkuu, vaikka nyt tuntuukin, että kaikki seinät vaan kaatuu niskaan.. Toivottavasti me kummatkin vielä voidaan muistella edesmenneitä hymyillen, eikä itkien.

Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Maailmalla seikkaillen

Stalkkaan

Tags

Archives

Kävijät